Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Saucisson sec d’Auvergne” este un carnat fermentat si apoi uscat, compus dintr-un amestec de carne de porc tocata, sarata, si codimentata cu mult usturoi.

Read More

Pozitia geografica unica a Siciliei creeaza conditiile naturale pentru obtinerea unui ulei de masline extravirgin cu caracteristicile chimico-fizice deosebite.

Read More

Compania germana Zwergenwiese promoveaza agricultura ecologica si pastrarea unui sortiment divers de soiuri traditionale locale.

Read More

Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului asteapta vizitatorii in fiecare sfarsit de saptamana intre orele 10:00 - 18:00 la Targul de Tara.

Read More

Infiintata in anul 2000, AGRO EXIM GRUP produce cereale, leguminoase si oleioase in sistem ecologic pe 12 mii de hectare in inima Deltei Dunarii.

Read More

Faimosului sos "amatrician" strange bani pentru reconstructia satului Amatrice distrus de cutremur.

Read More

Germenii proaspeti sunt cele mai vii alimente care declanseaza procese foarte intense de dezintoxicare si reintinerire.

Read More

Consumand cereale integrale, printre care se numara si graul avem un risc mai mic pentru boli de inima, diabet sau obezitate.

Read More

Carnea de vita Vacuno del Pais Vasco (Euskal Okela), Spania, este apreciata pentru aroma, finetea, si suculenta ei, deoarece, vitele sunt crescute in trashumanta, pe pasune, in aer liber, tot timpul anului.

Read More

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita de vineri pana duminica la Targul de Sfâata Maria, din 12 pana in 14 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Intrarea Monetariei nr. 3.

Read More

Un grup de antreprenori olandezi folosindu-se de vremea umeda din aceasta vara, au creata  berea din apa de ploaie Hemelswater.

Read More

Vinul de Rioja este unul ferm si un pic auster ce benificiaza de o profunzime spectaculoasa, cu arome de pruna, lemn dulce, tutun si minerale.

Read More

Allgäuer Sennalpkäse” este o branza cu pasta tare si cu durata lunga de conservare, fabricata prin metode artizanale traditionale in fermele de lapte alpine din Allgäu, Germania, din lapte crud natural de vaca, si prelucrata manual.

Read More

In plina vacanta de vara, sunteti asteptati cu mic cu mare, la Targul Piata Taraneasca si Mester(Ești)!, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Român, de vineri, 29 iulie, pana duminica, 31 iulie 2016 , intre orele 10-18.

Read More

Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizeaza Targ de vara pana-n seara in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.

Read More

Oecher Puttes” este denumirea unei specialitati de sangerete traditional produs in Aachen, Germania.

Read More

Lasca de la buna Romanita este un produs traditional de paste fainoase a carei reteta dateaza din anul 1890.

Read More

Merlot Ecologic, Dealul Bujorului, este un vin cu o culoare rosie - rubinie, suficient de intensa, iar cand este tanar apar nuante de albastru sau violet.

Read More

Vinars Jidvei V.S.O.P. este o bautura traditional romaneasca, obtinuta exclusiv prin distilarea vinului la o concentratie alcoolica de maxim 86% volum.

Read More

Multi s-au vindecat de boli grele si de obezitate prin cure lungi de post si praf de zer.

Read More

Razvan Rusu este un tanar de 25 de ani, a pus pe picioare brandul “Dulceata lui Razvan”, in Idicel-Padure, judetul Mures.

Read More

Piata Taraneasca organizeaza din 10 pana in 12 iunie 2016 "Targul lui Ciresar''.

Read More

De la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lui octombrie, un local rustic confortabil cu mai multe sali si terase ofera pastrav afumat la gratar, paine de casa cu ceapa si trei sortimente din cea mai buna bere bavareza.

Read More

In ziua de 1 mai 2016 cooperativa viticola Winzergenossenschaft Albig a sarbatorit 80 de ani de existenta.

Read More

Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale, tocate in bucati cu dimensiuni de 2-4 mm, cu adaos de sare si condimente.

Read More

Uleiul de nuca obtinut prin presarea la rece a fructului uscat de nuca romaneasca, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.

Read More

In Maramures se desfasoara "Sarbatoarea cositului si a placintelor crete" din localitatea Mesteacan. O reteta traditionala de "Placinta creata" este realizata de catre Gabriela Canta Muresan din Somcuta Mare, Maramures.

Read More

Ca in fiecare primavara, in preajma Floriilor, Muzeul Taranului isi asteapta vizitatorii la un targ cu mesteri chemati din toate colturile tarii.

Read More

Miel de Liébana”, DOP, Spania, este un produs alimentar, fabricat de albinele melifere din nectarul florilor sau din secretiile provenite din partile vii ale plantelor care cresc in ecosistemele din Liébana.

Read More

 Branza "San Simon da Costa" DOP, Spania este obtinuta din lapte de vaca cu urmatoarele caracteristici:

Read More

Cautare