Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Denumirea de origine protejata „Pane Toscano” desemneaza painea obtinuta cu ajutorul unui sistem tipic de prelucrare aplicat in Toscana, Italia.

Read More

De 10 ori mai puternic ca valoare nutritionala si antioxidanti decat orice ceai verde utilizat ca ceai sau in diferite mancaruri.

Read More

Asociatia Pomiviticola Hilita, comuna Costulesti, judul Iasi produce printre altele dulceata de nuci verzi.

Read More

Piata Taraneasca revine in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman cu un nou targ de vineri pana duminica.

Read More

Laptele de fan „Heumilch” STG, Austria, reprezinta cea mai naturala forma de productie a laptelui.

Read More

S.C. Annabella Fabrica de Conserve Raureni S.R.L, Valcea, produce anual peste 20000 tone de bunatati.

Read More

 

Casul Montasio, DOP, Italia se poate lauda cu denumirea de "Produs Montan".

Read More

Romania are una dintre cele mai mari densitati de zone cu inalta valoare naturala, necontaminate si produse traditionale de exceptie.

Read More

Telemaua de Ibanesti a primi  confirmarea Protectiei de Origine in spatiul Uniunii Europene.

Read More

Produsele Topoloveni si Topoloveana sunt 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.

Read More

Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb

Read More

De vineri pana duminica producatori, mesteri populari, artizani si colectionari va asteapta in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman la un nou targ marca Piata Taraneasca!

Read More

Din secolul 14 si pana in secolul 18, branza Edam a fost cea mai populara branza din lume, in special pe mare si in colonii departate.

Read More

Placintele Domnesti din republica Moldova sunt oferite bucurestenilor prin lantului de restaurante La PLACINTE.

Read More

Alheira de Mirandela IGP, Portugalia, este un carnat traditional afumat cilindric, in forma de potcoava.

Read More

Producatorul specialitatitor ''din gradina Cucoanei'' este Lucia Lupea, inginer horticol si doctor in stiinte cu specializari multiple in domeniul ingineriei genetice.

Read More

Alivenci este o placinta traditionala din zona Moldovei.

Read More

POIANA FERMECATA este un loc minunat din comuna Bughea de Jos, zona Muscel, judetul Arges, unde se fac delicatesele gemuri si siropuri traditionale.

Read More

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 11 pana in 13 martie 2016, la Targul de primavara!

Read More

Targul national al mierii este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei si produselor apicole, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.

Read More

Povestea salamului de Sibiu incepe, ca orice poveste, cu ‘’A fost odata’’… asadar, a fost odata un italian pe nume Filippo Dozzi

Read More

Aproximativ 200 brutari, cofetari si bucatari din toata tara s-au inscris la Concursurile GastroPan.

Read More

Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.

Read More

Cecilia Istrate si Ion Istrate de la Fundata sunt prezenti la targurile traditionale cu renumita „Branza de Burduf”.

Read More

Paiele Bio pentru baut, ca pe vremea bunicii, ne ofera un stil de viata natural.

Read More

Prepararea virslilor dateaza de pe vremea dacilor si de sute de ani reteta este neschimbata.

Read More

Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.

Read More

Toscana, este o importanta regiune viticola din Italia situata la 30 km de Florenta si ofera cel mai bun vin rosu Chianti. Ea ocupa ca suprafata viticola locul 3 in Italia dupa Sicilia si Puglia, insa nivelul de calitate a vinurilor sale este unul cu totul si cu totul exceptional.

Read More

Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).

Read More

"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.

Read More

Cautare