Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Targurile de Pasti din Viena va asteapta cu decoratiuni pascale traditionale, oua ornate artistic, delicatese culinare si programe muzicale.

Read More

 

Denumirea „Czosnek galicyjski” se aplica bulbilor proaspeti de usturoi comun (Allium sativum L.), obtinuti prin cultivarea soiurilor „Harnassi „Arkus”, in regiunea Galitia, din Polonia.

Read More

O mancare deosebita din Bucovina este ciulamaua de ciuperci a la Putna.

Read More

Produsul „Brioche vendéenne” este o briosa impletita si rumenita deasupra, cu forma regulata, rotunda, ovala sau de baton.

Read More

Fructele de padure se pot valorifica si sub forma unui produs unic cu gust rafinat cum este vinului handmade Berry Wine.

Read More

 Pita Cetatii”, o paine traditionala in forma unei stele, este noul produs de promovare turistica lansat la sarbatorile Alba Fest.

Read More

Gina Discalicau din Baia Mare a participat, in perioada 6-11 martie 2018, la targul traditional din piata Avram Iancu, Cluj Napoca, cu prajituri de casa, cornulete si alte bunatati!

Read More

Polyface Farms din SUA, este un model local de crestere a animale pe pasune, care imita natura.

Read More

Cea de-a XI-a editie a Targului de Paste isi deschide portile in 17 martie.

Read More

Sarbatoarea Sfintilor 40 de Mucenici din Sebastia, praznuita pe data de 9 martie, a generat sarbatoare traditionala Mucenicii sau Macinicii.

Read More

Carnatii de Mangalita sunt un produs traditional specific regiunii Maramures datand de peste 150 de ani, obtinuti prin sacrificarea porcului de Craciun.

Read More

Naturland este o asociatie a agricultorilor care promoveaza agricultura ecologica din intreaga lume.

Read More

A fost atestat in registrul national al retetelor consacrate (RNRC), conform Ordinului nr. 394/2014, cu numarul 129/16.08.2017, produsul din carne ''cabanos''.

Read More

„Salchichon de Vic” este un carnat traditional din Catalonia obtinut din carne de porc macra, grasime, zahar, sare si piper, acestea fiind singurele condimente. Carnea este tocata, macerata, invelita in membrana si apoi maturata.

Read More

Produsul „Squacquerone di Romagna” DOP este o branza cu pasta moale si cu maturare rapida, produsa din lapte de vaca provenit din din regiunea Emilia-Romagna.

Read More

15.02.2018. Puiul In stil Buffalo se prepara din aripioare de pui, insa de-a lungul timpului au fost folosite si pulpe sau bucati de pui.

Read More

14.02.2018. La Degusteria Francesca, din Bucuresti, gasesti peste 1000 de produse autentice italiene.

Read More

12.02.2018. Cu peste 700 diferite arome de ciocolata Festivalul Chocoa din Amsterdam este unul dintre cele mai dulci evenimente din Europa.

Read More

10.02.2018. „CEREZAS DE LA MONTANA DE ALICANTE”, din Spania sunt soiuri de cirese protejate prin indicatia geografica protejata.

Read More

8.02.2018. ''Bruges Beer Festival'', lansat in 2007, a devenit de-a lungul anilor unul dintre cele mai bune festivaluri de bere din Belgia.

Read More

7.02.2018. Fiecare vizita in Toscana, Campania sau Sicilia e o calatorie inapoi in vremurile in care soarele ingrijea gospodariile italienilor. De aici am selectam cei mai buni producatori de carne si produse de carne care au reusit sa pastreze pana azi retete de peste 100 de ani.

Read More

01.02.2018. Denumirea „Beelitzer Spargel” IGP, Germania, se refera la lastarul comestibil al sparanghelului (Asparagus officinalis).

Read More

31.01.2018. ORGANIC INDIA, produce in regim revolutionar de agricultura organica, suplimente naturale certificate organic din cele mai renumite si eficiente plante medicinale ayurvedice.

Read More

31.01.2018. Gordon Prod S.R.L. cu capital 100% romanesc a inregistrat iaurtul, sana si kefirul ca produse montane si alte 4 grupe de produse de lactate ca produse sacuiesti.

Read More

29.01.2017. Brandenburg este un land din Germania, situat în jurul Berlinului care consacra agriculturii ecologice peste 10 % din suprafata.

Read More

29.01.2018. Produsul „Pitina” IGP, Italia, are o forma sferica si se obtine din carne macra si carne grasa, invelita intr-un strat de faina de porumb.

Read More

27.01.2018. Prunele uscate de Leleasca din judetul Olt, atestate traditional, au fost degustate la Targul International Saptamana Verde de la Berlin.

Read More

27.01.2018. Miere „Slavonski med” (DOP) Croatia, este mierea produs de albinele indigene carnica-gri (Apis mellifera carnica – subtipul panonic) din nectarul plantelor melifere sau din secretiile sectiunilor vii ale plantelor.

Read More

26.01.2017. Septelul de bovine care furniza carnea de Salamanca, cu indicatie geografica protejata este obtinut de la femelele reproducatoare din rasa Morucha.

Read More

23.01.2018. S.C. FERMA IP VALEA DOFTANEI S.R.L, judetul Prahova, a inregistrat ''Cascaveaua Valdostana'', in registrul national al produselor montane RNPM, alaturi de Cascavalul si Branza de burduf Valdostana.

Read More

Cautare