Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

25.09.2017. Prajiturile traditionale din zona Maramures au o vechime de 40-50 de ani. Majoritatea gospodinelor fac de sarbatori aceste tipuri de prajituri. Merele pentru aceasta prajitura sunt culese din livezi clasice asezate pe pante colinare, avand ca si baza straturi argiloase.

Read More

24.09.2017  La Cluj s-a deschis ''Colina Farms'', o ferma bio in stil american, cu legume livrate la usa apartamentului si cu o zona de picnic la Vultureni, judetul Cluj.

Read More

22.09.2017. Produsul „Jambon noir de Bigorre”, DOP, din Franta, are partea de jos a piciorului intacta, prima bucata taiata din sunca este rotunda, incluzand intregul capac care ramane acoperit cu un strat de grasime.

Read More

20.09.2017. Boccaccesca 2017 va fi inspirata de parfumul, culoarea si aroma florilor, si va atrage in perioada 6-8 octombrie nenumarati vizitatori pe strazile inguste medievale din Certaldo Alto, Toscana, Italia.

Read More

18.09.2017. Specialitatea Traditionala Garantata „Pastarma govezhda” din Bulgaria, rezulta in urma unei metode de productie traditionale utilizate in procesele de productie care consta in sarare, maturare si uscare.

Read More

13.09.2017. Ceapa cu denumirea de origine Oignon doux de Cevennes este o ceapa tarzie, cultivata pe terase, de culoare de la alb sidefiu la aramiu, cu bulb de forma rotunjita spre romboidala, cu aspect lucios si cu tunici fine si translucide.

Read More

15.07.2017. Provincia Malatya, din Turcia, este considerata Capitala mondiala a caisei.

Read More

23.06.2017. Aloe vera gaseste conditii foarte bune de dezvoltarea in Guastatoya El Progreso din Guatemala, fiind o sursa valoroasa de venit pentru micii fermieri.

Read More

13.06.2017. De vineri pana duminica (16 Iunie – 18 Iunie 2017) producatori din toate zonele tarii isi dau intalnire in Piata Civica din Tulcea.

Read More

9.06.2017. Cafeaua „Kopi Arabika Gayo” IGP, Indonezia, se cultiva la altitudini cuprinse intre 900 m si 1 700 m in zona muntoasa Gayo.

Read More

7.06.2017. Kaufland a inaugurat primul hipermarket estival amenajat intr-un cort pe 6 iunie 2017, in statiunea balneoclimaterica Sovata, judetul Mures.

Read More

6.06.2017. Preparate naturale si traditonale, la preturi avantajoase.

Read More

5.06.2017. Casul Manastur este o branza maturata timp de 4-6 saptamani.

Read More

31.05.2017. Stupavské zelé”, DOP, este o salata de varza murata obtinuta prin fermentarea lactica a verzei crude cultivate fara niciun adaos de conservanti.

Read More

27.04.2017. Carne de vita din rasa sura maghiara „Magyar szürkemarha hús” IGP, Ungaria, se recunoaste usor datorita culorii sale rosu aprins inchis.

Read More

20.04.2017. O noua serie de „Targuri de bunatati romanesti” are loc in Capitala in acest weekend, in parcarile magazinelor Kaufland din cartierele Colentina si Basarab.

Read More

10.04.2017. In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.

Read More

7.04.2017. Miscarea ecologica din Goa, India, a dus la cresterea cererii pentru bomboanele de ciocolata raw.

Read More

7.04.2017. Aischgründer Karpfen” IGP, Germania, este un crap-oglinda din specia Cyprinus carpio, oferit ca mancare traditionala in numeroase restaurante din Aischgrund sau Nurnberg.

Read More

4.04.2017. ''Pizzoccheri della Valtellina”, Italia, sunt paste fainoase facute dintr-un aluat care contine cel putin 20 % faina de hrisca in amestec cu alte tipuri de faina.

Read More

Intr-un raport realizat de Serviciului Agricol Extern al Statelor Unite se afirma ca cererea de produse ecologice pe piata romaneasca este in continua crestere.

Read More

31.03.2017. Produsul Culurgionis d’Ogliastra, se numara printre pastele fainoase cele mai vestite si cunoscute din Sardinia, Italia.

Read More

31.03.2017. Branza „Brillat-Savarin” se produce in regiunile Brie si Bourgogne, Franta.

Read More

28.03.2017. Branza ca si produs traditional, trebuie sa fie obtinut din materii prime traditionale.

Read More

27.03.2017. Tinerii din Elvetia, prefera produsele credibile, chiar daca au venituri mai mici.

Read More

21.03.2017. Paska janjetina” DOP, Croatia, este o carne proaspata obtinuta prin sacrificarea mieilor de lapte tineri, masculi si femele, nascuti pe insula Pag.

Read More

14.03.2017. Darjeeling, o regiune din Himalaya, este sinonim cu ceaiul cel mai bun.

Read More

25.02.2017. Targul Martisorului s-a deschis la Muzeul Taranului in perioada 25 februarie - 1 martie 2017.

Read More

22.02.2017. Maslina „Lucques du Languedoc” DOP, Franta, este o maslina verde, intreaga, care nu este nici taiata, nici zdrobita.

Read More

21.02.2017. „Slana Fest” este un eveniment culinar dar si cultural gastronomic ce are loc la EXPO TRANSILVANIA din Cluj-Napoca, annual in luna februarie.

Read More

Cautare