Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.


Read More


Read More


Read More


Read More


Read More


Read More


Read More

Read More


Read More

Delicatesele din Delta au incantat vizitatorii la cea de-a doua editie a festivalului gastronomic si etnocultural „D’ale Gurii Dunării”, care a avut loc la Uzlina, judetul Tulcea, in aceasta vara.

Read More

Numai boabele uscate ale varietatilor locale de fasole cataratoare multiflora cunoscuta sub denumirea de „Jaś Karłowy” (Phaseolus coccineus), destinate consumului uman, pot fi vandute sub denumirea de „fasola korczyńska”.

Read More



Read More


Read More

In judeţul Brasov sunt atestate 96 de produse: 41 din carne, 46 din lapte, 3 de panificatie si 6 din peste.

Read More

 

 

Csabai kolbász” sau „Csabai vastagkolbász”, produs IGP, Ungaria, se prepara din carne tocata si slanina tare, provenite de la animale ingrasate pana la o greutate de cel putin 135 kg.

Read More

Ferma “Mos Capra” a fost infiintata in anul 2007 si este situata in localitatea Cochirleni, in apropierea Dunarii, la mica distanta de Cernavoda.

Read More


Read More


Read More


Read More


Read More

Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.

Read More


Read More



Read More


Read More


Read More

Nieheimer Kase” IGP (GERMANIA), este o branza din lapte acru cu continut scazut de grasimi, bogata in proteine.  

Read More

In Timis au fost eliberate pana acum 37 de atestate de produse traditionale pentru:

Read More

Cautare