Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

In data de 15 iunie 2019, a fost organizat la Brasov un nou atelier de initiere in prepararea painii cu maia, condus de Ana Negru.

Read More

Considerata regina branzeturilor, Comte este cea mai vanduta branza din lume.

Read More

Dragaica, cel mai vechi targ de la Curbura Carpatilor, si-a deschis portile, sambata 8 iunie 2019, pentru turisti si vizitatori din toate colturile tarii.

Read More

USAMV Cluj-Napoca participa la evenimentul inedit intitulat ”Strada Potaissa – Piata de flori altfel”, care va avea loc intre 14-16 iunie 2019.

Read More

Grana Padano” DOP, Italia, este o branza tare, cu pasta fiarta si maturata lent.

Read More

Salata traditionala cu icre de crap va dobandi protectie la nivelul Uniunii Europene.

Read More

Vinurile medicinale sunt forme medicamentoase mult folosite in trecut cat si in prezent.

Read More

In 2016, a fost infiintata companie producatoare de alimente ecologice Elworld Agro.

Read More

Crescatorie de porci mangalita din Hajdubozormeny, Ungaria.

Read More

Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.

Read More

Reteta traditionala, in sti ciobanesc, din Csongrad (Ungaria).

Read More

Pastravaria ecologica Bologa, judetul Cluj a fost realizata de doi corporatisti clujeni printr-o investitie de 700.000 de euro, cofinantata de UE.

Read More

''Soupe au Pistou'' este o reteta traditionala din bucataria franceza.

Read More

O reteta traditionala din judetul Arad.

Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.

Read More

Mai multi romani din Bistrita, cultiva pe cont proriu, in Spania, avocado, kiwi si legume de sera.

Read More

Levesul de post este specific satului Rod din Marginimea Sibiului.

Read More

Traditie, cultura, autentic, valoare, sunt coordonatele comune Satmarului si Targului Produs de Cluj.

Read More

Reteta de pui cu smantana din Bucovina.

Read More

In Romania erau certificati ecologic sau in stare de conversie, 371 de apicultori la 1 ianuarie 2017, care detineau 58.912 colonii de albine.

Read More

Ferma Nasul Rosu din Palanca, Prahova, a lansat cutia cu legume pentru familie mica de 1-2 persoane si cutia pentru familia mare, de 3-4 persoane.

Read More

Specificitatea produsului "Kraska panceta" IGP, Slovenia, consta in forma rectangulara in care este transata bucata si urmele lasate de coastele eliminate.

Read More

La Biofach 2019, s-a decernat premiul “Cel mai bun produs nou” la categoria drinks, producatorului polonez Nutracevit, pentru sucul BIOHASKAP 100% pur organic.

Read More

Profructta ofera cinci produse din gama de sucuri naturale eco, presate la rece, cu sortimente din fructe de padure, crescute 100% ecologic.

Read More

Tiroler Speck” (IGP), Austria, este un produs artizanal din carne de porc conservata traditional, fabricat din pulpa dezosata, cotlet, burta, spata sau ceafa.

Read More

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

Read More

Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.

Read More

Reteta traditional de bulz din judetul Timis.

Read More

Chartreuse este unul dintre cele mai vechi lichioruri din lume, produs de calugari incepand cu secolul XVII in Franta.

Read More

La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, are loc in perioada 1-3 februarie 2019, festivalul gastronomic “SlanaFest”.

Read More

Yummy Tummy este un produs unic, in termenii de calitate si gust.

Read More

Cautare