Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Cel mai bun mujdei de usturoi sa prepara in Delta Dunarii.

Read More

Catina alba este fructul cel mai echilibrat de pe planeta si contine 190 de nutrienti bioactivi.

Read More

Pepenele de Medgyas este cunoscut in toata Ungaria dar si in multe tari din Europa.

Read More

In Tara Lapusului, din Maramures se afla una dintre cele mai frumoase si mai noi sere cu rosii ecologice, din Romania.

Read More

Producatorii locali de fructe de padure au lansat o noua cooperativa agricola in judetul Cluj.

Read More

Branzeturile fabricate in consiliile Ponga si Amieva din sud-vestul Asturiei, poarta numele defileului muntos Los Beyos.

Read More

In ajunul Sanzienelor, clujenii au putut lua pranzul la umbra, in natura, pe o ulita din Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Read More

Bio Culture este compania care in anul 2018 a obtinut certificare ecologica

Read More

Suceava va gazdui, timp de trei zile, Targul de Sanziene al mesterilor populari in perioada 22-24 iunie 2019.

Read More

Asociatia din Val Venosta (VI.P) a prezentat un nou proiect de crestere a trasabilitatii produselor sale.

Read More

In data de 15 iunie 2019, a fost organizat la Brasov un nou atelier de initiere in prepararea painii cu maia, condus de Ana Negru.

Read More

Considerata regina branzeturilor, Comte este cea mai vanduta branza din lume.

Read More

Dragaica, cel mai vechi targ de la Curbura Carpatilor, si-a deschis portile, sambata 8 iunie 2019, pentru turisti si vizitatori din toate colturile tarii.

Read More

USAMV Cluj-Napoca participa la evenimentul inedit intitulat ”Strada Potaissa – Piata de flori altfel”, care va avea loc intre 14-16 iunie 2019.

Read More

Grana Padano” DOP, Italia, este o branza tare, cu pasta fiarta si maturata lent.

Read More

Salata traditionala cu icre de crap va dobandi protectie la nivelul Uniunii Europene.

Read More

Vinurile medicinale sunt forme medicamentoase mult folosite in trecut cat si in prezent.

Read More

In 2016, a fost infiintata companie producatoare de alimente ecologice Elworld Agro.

Read More

Crescatorie de porci mangalita din Hajdubozormeny, Ungaria.

Read More

Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.

Read More

Reteta traditionala, in sti ciobanesc, din Csongrad (Ungaria).

Read More

Pastravaria ecologica Bologa, judetul Cluj a fost realizata de doi corporatisti clujeni printr-o investitie de 700.000 de euro, cofinantata de UE.

Read More

''Soupe au Pistou'' este o reteta traditionala din bucataria franceza.

Read More

O reteta traditionala din judetul Arad.

Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.

Read More

Mai multi romani din Bistrita, cultiva pe cont proriu, in Spania, avocado, kiwi si legume de sera.

Read More

Levesul de post este specific satului Rod din Marginimea Sibiului.

Read More

Traditie, cultura, autentic, valoare, sunt coordonatele comune Satmarului si Targului Produs de Cluj.

Read More

Reteta de pui cu smantana din Bucovina.

Read More

In Romania erau certificati ecologic sau in stare de conversie, 371 de apicultori la 1 ianuarie 2017, care detineau 58.912 colonii de albine.

Read More

Ferma Nasul Rosu din Palanca, Prahova, a lansat cutia cu legume pentru familie mica de 1-2 persoane si cutia pentru familia mare, de 3-4 persoane.

Read More

Cautare