Cele mai bune motocositoare Stihl

Motocositoarele sunt scule ideale pentru ingrijirea gazonului, cosirea de spatii verzi, taierea marginilor de gazon din curti, livezi sau gradini, reusind astfel sa usureze munca si sa obtina rezultatele dorite. 

Fiind usor de folosit, de dimensiuni mici si economice, sunt perfecte pentru utilizatorii privati care doresc sa isi aranjeze gazonul, dar si pentru utilizatorii profesionisti care desfasoara lucrari de anvergura.

Cele mai populare modele in ordinea marimii

Trimerul Stihl FS 38

Acesta este cel mai mic model de motocositoare pe benzina produsa de Stihl. Este perfecta pentru utilizarea in gradina proprie si pentru efectuarea lucrarilor de taiere si curatire. Avand in vedere dimensiunile mici, greutatea redusa si fiabilitatea, aceasta motocositoare este ideala pentru incepatori si utilizatori privati.

Cu o putere de 0,9 CP si o greutate de 4,1 kilograme aceasta motocositoare poate fi folosita pentru livezi, curti, gradini, in lucrari de cosmetizare. Deoarece are un motor in 2 timpi, acest model are nevoie de ulei de amstec in benzin pentru a functiona.

Trimmer Stihl FS 40

Se poate folosi in tunderea gazonului si in lucrarile de cosmetizare din jurul pomilor sau a drumurilor. Dispune de o procedura simplificata de pornire, fiind usor, cu o greutate de 4,4 kilograme si eficient. Are o lungime de 1,45 m si dezvolta o putere de 1 CP, acest model poate fi folosit cu usurinta atat de profesionisti cat si de amatori.

Motocositoare Stihl FS 45 C-E

Aceasta motocoasa Stihl este echipata cu un maner circular care ii permite accesibilitatea in spatiile inguste. Motorul dezvolta o putere de 1 CP si greutatea acestui produs este de 4,3 kilograme. Procesul de pornire este usor, fara perturbari ale motorului, lucru care se datoreaza instalatiei de aprindere electronica total capsulata. Raportul marime/putere este foarte bun, iar daca sunteti un utilizator privat si aveti nevoie de o unealta performanta si economica, atat in ceea ce priveste achizitionarea dar si costurile de intretinere, aceasta este cea mai buna motocositoare pentru dumneavoastra.

Motocoasa Stihl FS 55

Acest model este destinat utilizarii ocazionale, fiind usoara si multifunctionala, putand fi folosita in gradini, livezi sau curti. Desi nu este o motocositoare de mare putere, poate fi folosita pentru tunderea gazonului sau pentru lucrari usoare pe proprietatea privata, atat pentru iarba, cat si pentru stuf sau buruieni mai rezistente. Motorul in 2 timpi ii ofera o putere de 1 CP si are o greutate de 5,1 kilograme.

Astfel, daca doriti sa imbinati utilul cu placutul in ceea ce priveste imaginea gazonului dumneavoastra si sa beneficiati de un raport bun calitate/pret/timp de lucru, va recomandam motocositoarele mentionate anterior, sau alte motocositoare Stihl, urmarind linkul urmator: https://big.store.ro/collections/motocoase-de-umar.

 


Cautare