Gradina spa

O gradina spa este un mediu de apa, verdeata si flori, in spatiu liber, creat cu scop terapeutic ce promoveaza relaxarea corpului si a spiritului.

Centrul spa de gradina ajuta la tratarea bolilor de spate sau artrita utilizand hidroterapia in bazine, cazi fierbinti sau cazi jacuzzi, si care sunt inconjurate de diverse specii de plante si flori. Centru spa de gradina ofera servicii, cum ar fi un masaj pe tot corpul sau doar facial. Multe centre spa de gradina includ muzica de relaxare vindecatoare, ca parte a tratamentului. Cascadele in aer liber sau fantanile de apa, sunt o particularitate in acest tip de gradina. Multe statiuni balneare ofera baie in aer liber intr-o gradina naturala, bauturi racoritoare si mese bio incluse in costul.

Gradinile spa japoneze sunt renumite pentru spatiile amenajate cu scop meditativ si contemplativ. Alte tipuri de gradini spa asiatice sunt decorate cu arbori vesnic verzi si ofera masaj, etc. Casa si gradina spa de acasa poate fi proiectata mai simplu. Echipamente esentiale pentru spa-urile de gradina sau de curte sunt cazile cu hidromasaj in aer liber. Alte accesorii pentru un spa sunt fantanile de relaxare cu apa, pietre la tot pasul si ornamentele de gazon. Un sistem de sunete stereo in aer liber poate fi folosit pentru a reda muzica si sunete din natura. Multe dintre aceste centre spa de gradina, montate de firme specializate sunt dotate cu sisteme de filtrare biologica si ecologica, iar bazinele de inot naturale sunt libere de substante chimice nocive. In plus, in gradinile spa sunt folosite plantele pentru a purifica in mod natural apa.

 

 


Cautare