Casutele de gradina din lemn

Casutele din lemn sunt produse care pot avea o serie intreaga de utilizari: casute de vacanta, casute de gradina, casute tip chiosc pentru prezentare sau vanzare de produse, casute de lemn pentru piscine si alte o multime de utilizari.

Cel mai frecvent insa, atunci cand folosim termenul de casuta de lemn ne referim la o casuta de gradina. Inainte de a discuta despre case de gradina haideti sa ne gandim ce inseamna a avea o gradina. A locui la curte este pentru multi dintre noi o binecuvantare. Iubim iarba, pomii, trandafirii, aerul, libertatea de miscare Multi dintre noi suntem pasionati de cultivarea plantelor, altii suntem fascinati de trandafiri, unii ne dorim o piscina, altii ne bucuram sa ne vedem copii jucandu-se in siguranta, alergand prin iarba si ciufulind fericiti un catel sau un pisoi. Casele de lemn pentru gradina au aparut ca un raspuns firesc la o serie intreaga de nevoi ale noastre, celor care am renuntat la apartamentul confortabil si ne-am aventurat sa locuim la curte. Putem sa discutam despre casute de lemn ori de cate ori dorim sa ne organizam activitatea dar nu numai atunci. Acest produs se poate realiza pe comanda pentru a raspunde oricaror dorinte. Modelele si accesoriile sunt limitate doar de imaginatia fiecaruia dintre noi si de buget. Astfel, casutele pot fi doar din lemn sau pot avea suprafete vitrate. Pot fi simple sau pot avea prispa, anexe, decoratiuni. Cel mai frumos este sa stim ca exista posibilitatea de a avea casute de lemn exact asa cum ni le imaginam.

Astfel, apare necesitatea unei case de lemn atunci cand: descoperim ca avem o multime de scule si unelte de gradinarit - toate ne sunt utile, toate au reprezentat investii pe care le-am facut renntand la alte dorinte dar, uneori, toate ne incurca, stau aruncate prin curte, ceea ne nu ne place; este momentul in care ne dorim sa existeun loc unde sa le putem depozita, astfel incat sa stim ca sunt protejate si randuite astfel incat sa ne fie la indeman; curtea este plina mereu de prieteni care vin la gratar sau la piscina, fiecare vrea un sezong sau un scaun, fiecare vrea perna lui si toti se bucura de confort; la plecare insa, ramane o curte plina de scaune, perne si nimeni nu le strange sau nu le depoziteaza, pentru ca nu exista un loc bine determinat; iarasi apare nevoia unei case de gradina; sotul pasionat de pescuit a ocupat debaraua cu scule, undite, mulinete, cutii momeli nu mai exista loc pentru altceva iar harababura este maxima; este momentul in care ne gandim cat de utila ar fi aparitia unei case din lemn, asezata frumos in curte, astfel incat aceste minunat instrumente sa fie depozitate frumos in exteriorul casei; copii isi imprastie prin curte bicicletele, masinutele, mingile, paletele de tenis, rolele iar lista poate continua; atunci ne-ar placea sa existe o casuta de gradina unde sa-i invatam pe nazdravani sa-si aseze ordonat jucariile; descoperim ca avem o multime de ghivece goale, rasadnite, sticle cu fertilizanti sau tratamente pentru plante, cutii cu lucruri care nu ne mai trebuiesc dar la care nu vrem sa renuntam iar toate acestea ar putea fi depozitate s organizate usor daca am avea unde. 

MAI MULT >>

 


Cautare