Alte tari

Loukanka Panagyurska (Луканка Панагюрска) este un carnat uscat bulgaresc inregistrat ca specialitate traditionala garantata (STG) la Uniuniunea Europenea, preparat din carne proaspata de bivol si de porc.

Hori-Bulle este o ceapa rosie produsa in peninsula Hori, Germania care a fost inclusa in lista de denumiri de origine protejata DOP.

Indicatia geografica protejata „Szentesi paprika” desemneaza fructele, cultivate in sera, produse de tipurile si de soiurile de ardei (Capsicum annuum).

BAYERISCHE BREZE” este un produs de brutarie traditional protejat IGP, de catre statul Germania, din 2014.

Chris & Ann Rees, Tara Galilor, Marea Britanie, produc reteta de sunca Carmarthen Ham, transmisa din generatie in generatie.

West Country Beef” este denumirea IGP aplicata carnii de bovine din regiunea West Country din Regatul Unit.

"Prekmurska šunka” IGP, Slovenia, este un produs din carne afumata si uscata obtinuta din pulpa proaspata de porc.

Produsul „Žemaitiško kastinio gamintojai” din Lituania, a fost inregistrat ca si specialitate traditionala garantata din produse agricole si alimentare.

"Bacalhau de Cura Tradicional Portuguesa" (STG), Portugalia, este un peste uscat la soare dupa o reteta traditionala din secolul XVI-lea.

Magiunul de prune Topoloveni, sofranul si branza greceasca vor fi promovate impreuna in Orientul Mijlociu si SUA

Produsul „Requeijão da Beira Baixa” din Portugalia a fost inregistrat in 2014 ca produs protejat DOP.

Rosiile Tomataki Santorinis din Grecia au fost inregistrate recent in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene ca produs cu denumire de origine protejata (DOP).