Alte tari

Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale, tocate in bucati cu dimensiuni de 2-4 mm, cu adaos de sare si condimente.

Citește mai departe...


Denumirea de origine protejata „Hajdúsági torma” se acorda radacinii varietatilor regionale ale plantei Armoracia rusticana (sin. A. lapathifolia) selectionate prin butasire in regiunea Hajdúság.

Citește mai departe...

Cultivatorii de ceapa din regiunea Mako, Ungaria, au obtinut, prin munca asidua, cu multa grija prin selectie individuala, o varietate de ceapa de buna calitate, cu denunumire de origine DOP.

Citește mai departe...

Hollandse geitenkaas” este o indicatie traditionala, geografica IGP, pentru o branza cu pasta semitare produsa in Tarile de Jos, un produs maturat natural sau in folie, cu un mod de preparare asemanator cu cel al branzei Gouda, fabricata din lapte de capra provenit de la exploatatii de crestere a caprelor stabilite in Tarile de Jos.

Citește mai departe...

Cautare