Alte tari

15.07.2017. Provincia Malatya, din Turcia, este considerata Capitala mondiala a caisei.

7.04.2017. Aischgründer Karpfen” IGP, Germania, este un crap-oglinda din specia Cyprinus carpio, oferit ca mancare traditionala in numeroase restaurante din Aischgrund sau Nurnberg.

13.06.2017. „Traditional Welsh Perry”, IGP, Tara Galilor, este denumirea atribuita sucului de prima presa din pere pentru cidru.

4.04.2017. Khao Sangyod Muang Phatthalung, IGP, este un orez din varietatea Sangyod Phatthalung, fotosensibil si cultivat in zone de campie.

12.06.2017.Welsh Laverbread” se face din alge Nori fierte in apa sarata si este o delicatesa galeza unica, renumita in intreaga lume.

21.03.2017. Paska janjetina” DOP, Croatia, este o carne proaspata obtinuta prin sacrificarea mieilor de lapte tineri, masculi si femele, nascuti pe insula Pag.

9.06.2017. Cafeaua „Kopi Arabika Gayo” IGP, Indonezia, se cultiva la altitudini cuprinse intre 900 m si 1 700 m in zona muntoasa Gayo.

15.02.2017. Folar de Valpacos este un produs de panificatiie, IGP, Portugalia, pregatit in mod traditional in perioada Pastelui.

31.05.2017. Stupavské zelé”, DOP, este o salata de varza murata obtinuta prin fermentarea lactica a verzei crude cultivate fara niciun adaos de conservanti.

25.01.2017. Palinca maghiara a ajuns renumita in intreaga lume datorita ingredientelor de baza bogate in arome.

27.04.2017. Carne de vita din rasa sura maghiara „Magyar szürkemarha hús” IGP, Ungaria, se recunoaste usor datorita culorii sale rosu aprins inchis.

22.01.2017. In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, pe data de 9.12.2016 a fost publicata o cerere privind sistemul IGP din domeniul calitatii al produsului „NOVAC AFUMAT DIN TARA BARSEI”.