Alte tari

20.11.2017. Palmierul de zahar (Borassus flabellifer) este prezent in Cambodgia, iar din 2005, a fost recunoscut ca emblema a tarii printr-un decret regal.

5.10.2017. „Fenalar fra Norge” este o pulpa de miel sau de oaie din Norvegia, sarata, uscata si maturata, uneori afumata care se comercializeaza ca produs maturat sau traditional. 

16.11.2017. Frunzele sale subtiri si suple, dar si gustul amarui si acru fac din varza „Varaždinsko zelje” DOP, Croatia, un ingredient esential al mancarurilor traditionale locale.

18.09.2017. Specialitatea Traditionala Garantata „Pastarma govezhda” din Bulgaria, rezulta in urma unei metode de productie traditionale utilizate in procesele de productie care consta in sarare, maturare si uscare.

9.11.2017. „Danbo” este unul dintre cele mai renumite branzeturi daneze, cu un gust delicat, usor acid, aromat si usor de taiat.

15.07.2017. Provincia Malatya, din Turcia, este considerata Capitala mondiala a caisei.

4.11.2017. Produsul numit „Dresdner Stollen”, „Dresdner Weihnachtsstollen” sau „Dresdner Christstollen” (IGP), Germania, este un chec dospit consistent cu continut ridicat de fructe si unt, care este produs, in principal, din luna august pana in luna ianuarie.

13.06.2017. „Traditional Welsh Perry”, IGP, Tara Galilor, este denumirea atribuita sucului de prima presa din pere pentru cidru.

3.11.2017. Dumitru Avadanei, fermier din judetul Botosani, cultiva si promoveaza hibrizii romanesti pe 2.000 de hectare de teren.

12.06.2017.Welsh Laverbread” se face din alge Nori fierte in apa sarata si este o delicatesa galeza unica, renumita in intreaga lume.

17.10.2017. Sectorul bavarez de crestere a bovinelor este renumit si recunoscut la nivel mondial. Vita bavareza este foarte apreciata la nivel mondial deoarece inregistreaza o productivitate cumulata de lapte si de carne ridicata.

9.06.2017. Cafeaua „Kopi Arabika Gayo” IGP, Indonezia, se cultiva la altitudini cuprinse intre 900 m si 1 700 m in zona muntoasa Gayo.