Rasina "Mastichelaio Chiou", un excelent condiment

Rasina DOP "Mastichelaio Chiou", Grecia, este un lichid de culoare alba sau galbuie, caracterizat prin aroma tipica si miros ascutit.

Zona de productie a rasinii "Mastichelaio Chiou" se afla in partea de sud a insulei Chios, in special in regiunea Matichicoria. DOP "Mastichelaio Chiou" poate fi utilizat in diverse moduri: in productia farmaceutica si cosmetica, in prepararea bauturilor alcoolice si dulciurilor, biscuitilor si inghetatei. Este, de asemenea, folosit ca condiment pentru aromatizarea alimentelor. Poate fi consumat in stare pura, fara tratament chimic sau biochimic.

Tatal medicinei, Hippocrates, a subliniat in mod repetat proprietatile terapeutice ale rasinii, DOP-ului Mastichelaio Chiou. De-a lungul timpului, utilizarea sa a devenit foarte larga, iar productia sa este o caracteristica traditionala a insulei Chios. Produsul este comercializat ca "Mastichelaio Chiou DOP". Se vinde in vrac in ambalaje din lemn si cu amanuntul in fiole si sticlute de 5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 200 ml, 500 ml sau de 1 l.

 

 


Cautare