Delicios in Europa!

In Franta, carnea de vita si de oaie este utilizata pentru a crea preparate deosebit de gustoase.

Carnea de vita Vacuno del Pais Vasco (Euskal Okela), Spania, este apreciata pentru aroma, finetea, si suculenta ei, deoarece, vitele sunt crescute in trashumanta, pe pasune, in aer liber, tot timpul anului.

Hannlamb” IGP, desemneaza carcasele si bucatile de carne de la oile si de la mieii din rasa „gutefar” care sunt fatati, crescuti si sacrificati in aria geografica Gotland.

Vinul de Rioja este unul ferm si un pic auster ce benificiaza de o profunzime spectaculoasa, cu arome de pruna, lemn dulce, tutun si minerale.

Dosarul cu cererea de atribuire a Indicatiei Geografice Protejate pentru 'Scrumbia de Dunare afumata' a fost transmis la Uniunea Europeana.

Allgäuer Sennalpkäse” este o branza cu pasta tare si cu durata lunga de conservare, fabricata prin metode artizanale traditionale in fermele de lapte alpine din Allgäu, Germania, din lapte crud natural de vaca, si prelucrata manual.

Poulet du Perigord” IGP, Franta, este un pui provenit din rase de pasari cu crestere lenta, de tipul gat golas.

In podgoriile Kleine Zalze din Africa de Sud se produc vinuri de cinci stele, premiate cu aur la cel mai inal nivel.

Saucisson sec d’Auvergne” este un carnat fermentat si apoi uscat, compus dintr-un amestec de carne de porc tocata, sarata, si codimentata cu mult usturoi.

Oecher Puttes” este denumirea unei specialitati de sangerete traditional produs in Aachen, Germania.

Pozitia geografica unica a Siciliei creeaza conditiile naturale pentru obtinerea unui ulei de masline extravirgin cu caracteristicile chimico-fizice deosebite.

In ziua de 1 mai 2016 cooperativa viticola Winzergenossenschaft Albig a sarbatorit 80 de ani de existenta.