Delicios in Europa!

27.04.2017. Carne de vita din rasa sura maghiara „Magyar szürkemarha hús” IGP, Ungaria, se recunoaste usor datorita culorii sale rosu aprins inchis.

21.03.2017. Paska janjetina” DOP, Croatia, este o carne proaspata obtinuta prin sacrificarea mieilor de lapte tineri, masculi si femele, nascuti pe insula Pag.

7.04.2017. Aischgründer Karpfen” IGP, Germania, este un crap-oglinda din specia Cyprinus carpio, oferit ca mancare traditionala in numeroase restaurante din Aischgrund sau Nurnberg.

22.02.2017. Maslina „Lucques du Languedoc” DOP, Franta, este o maslina verde, intreaga, care nu este nici taiata, nici zdrobita.

4.04.2017. Khao Sangyod Muang Phatthalung, IGP, este un orez din varietatea Sangyod Phatthalung, fotosensibil si cultivat in zone de campie.

15.02.2017. Folar de Valpacos este un produs de panificatiie, IGP, Portugalia, pregatit in mod traditional in perioada Pastelui.

4.04.2017. ''Pizzoccheri della Valtellina”, Italia, sunt paste fainoase facute dintr-un aluat care contine cel putin 20 % faina de hrisca in amestec cu alte tipuri de faina.

9.02.2017. Tortas de Aceite de Castilleja de la Cuesta este o specialitate traditionala garantata din Spania.

31.03.2017. Produsul Culurgionis d’Ogliastra, se numara printre pastele fainoase cele mai vestite si cunoscute din Sardinia, Italia.

7.02.2017. "Raclette de Savoie" IGP, Franta, este o branza presata nefiarta, preparata din lapte de vaca.

31.03.2017. Branza „Brillat-Savarin” se produce in regiunile Brie si Bourgogne, Franta.

25.01.2017. Palinca maghiara a ajuns renumita in intreaga lume datorita ingredientelor de baza bogate in arome.