Delicios in Europa!

15.02.2018. Puiul In stil Buffalo se prepara din aripioare de pui, insa de-a lungul timpului au fost folosite si pulpe sau bucati de pui.

Citește mai departe...

7.02.2018. Fiecare vizita in Toscana, Campania sau Sicilia e o calatorie inapoi in vremurile in care soarele ingrijea gospodariile italienilor. De aici am selectam cei mai buni producatori de carne si produse de carne care au reusit sa pastreze pana azi retete de peste 100 de ani.

Citește mai departe...

6.01.2017. Indicatia geografica protejata „Makói petrezselyemgyökér” desemneaza o radacina specifica a soiului de patrunjel lung de Makó Petroselinum crispum var. tuberosum.

Citește mai departe...

27.01.2018. Miere „Slavonski med” (DOP) Croatia, este mierea produs de albinele indigene carnica-gri (Apis mellifera carnica – subtipul panonic) din nectarul plantelor melifere sau din secretiile sectiunilor vii ale plantelor.

Citește mai departe...

19.01.2018. Calitatea, originalitatea si traditia de consum au adus migdalelor „Amendoa Coberta de Moncorvo” faima si renume, fiind unul dintre simbolurile localitatii Torre de Moncorvo, Portugalia.

Citește mai departe...

08.12.2017. Balabustele cu usturoi sunt un preparat de panificatie, ce se intalneste pe tot teritoriul Republicii Moldova, mai ales la nord, avand denumiri diferite. In zona de nord li se spun balabuste cu usturoi, in centru – pampuste, desi tehnologia pregatirii lor este la fel.

Citește mai departe...

Cautare