Delicios in Europa!

18.09.2017. Specialitatea Traditionala Garantata „Pastarma govezhda” din Bulgaria, rezulta in urma unei metode de productie traditionale utilizate in procesele de productie care consta in sarare, maturare si uscare.

31.05.2017. Stupavské zelé”, DOP, este o salata de varza murata obtinuta prin fermentarea lactica a verzei crude cultivate fara niciun adaos de conservanti.

13.09.2017. Ceapa cu denumirea de origine Oignon doux de Cevennes este o ceapa tarzie, cultivata pe terase, de culoare de la alb sidefiu la aramiu, cu bulb de forma rotunjita spre romboidala, cu aspect lucios si cu tunici fine si translucide.

27.04.2017. Carne de vita din rasa sura maghiara „Magyar szürkemarha hús” IGP, Ungaria, se recunoaste usor datorita culorii sale rosu aprins inchis.

15.07.2017. Provincia Malatya, din Turcia, este considerata Capitala mondiala a caisei.

7.04.2017. Aischgründer Karpfen” IGP, Germania, este un crap-oglinda din specia Cyprinus carpio, oferit ca mancare traditionala in numeroase restaurante din Aischgrund sau Nurnberg.

13.06.2017. „Traditional Welsh Perry”, IGP, Tara Galilor, este denumirea atribuita sucului de prima presa din pere pentru cidru.

4.04.2017. Khao Sangyod Muang Phatthalung, IGP, este un orez din varietatea Sangyod Phatthalung, fotosensibil si cultivat in zone de campie.

12.06.2017.Welsh Laverbread” se face din alge Nori fierte in apa sarata si este o delicatesa galeza unica, renumita in intreaga lume.

4.04.2017. ''Pizzoccheri della Valtellina”, Italia, sunt paste fainoase facute dintr-un aluat care contine cel putin 20 % faina de hrisca in amestec cu alte tipuri de faina.

9.06.2017. Cafeaua „Kopi Arabika Gayo” IGP, Indonezia, se cultiva la altitudini cuprinse intre 900 m si 1 700 m in zona muntoasa Gayo.

31.03.2017. Produsul Culurgionis d’Ogliastra, se numara printre pastele fainoase cele mai vestite si cunoscute din Sardinia, Italia.