Consortiul Sibiul Regiune Gastronomica Europeana 2019

Consortiul Sibiul Regiune Gastronomica Europeana 2019 a organizat o degustare de produse sibiene la Targul International de Turism de la Berlin.

Bufetul a cuprins produse sibiene de la Lactate Sevis, Batranu' Sas, Carmangeria Mangalita de la Racovita, Carmangeria Cristea Gura Raului, branza de burduf de la Rau Sadului, unt din Marginimea Sibiului, legume, muraturi si paine de la producatori locali, pastrav afumat, iar la desert hencles, placinte cu mere si cu prune.

Bufetul a fost asezonat cu o vinurile Gorgandin, berea artizanala (1717, Bere Sibiu, Eco-Zen, Nembeer, Urban Brewery) si tuica de prune si de pere padurete de la Michael Weisz. Bufetul a fost pregatit de o echipa de bucatari, condusa de Radu Zarnescu, din care au facut parte si Marius Greav de la The Gallery si Vasile Badila de la centrul de evenimente Selimbar

Mai mult >>

 

 

 

 

 

 


Cautare