Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Hunedoara

Aproximativ 10 producatori de produse traditionale si ecologice din judetul Hunedoara doresc sa-si promoveze produsele, sa se faca cunoscuti si sa promoveze judetul prin intermediul unei asociatii.

Producatorii de produse traditionale din judet au luat parte la initierea unei structuri asociative pentru promovarea produselor traditionale din judet.

Aceasta structura poarta numele de Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice si va fi destinata tuturor producatorilor hunedoreni cu acte in regula.Aici vor avea prioritate cei care fac produse traditionale din lapte, carne, branza, fructe si ciuperci din flora spontana. Cea care a initiat aceasta asociatie este producatoare de „bunatati la borcanTatiana Rovinari. Prin intermediul acesteia dorim sa lucram in folosul si in beneficiul producatorilor de produse traditionale din judetul Hunedoara. Vrem sa promovam produsele facute in judet si sa ne facem cunoscuti la nivelul tarii, deoarece avem foarte mult potential turistic si cred ca doar muncind impreuna putem sa crestem si sa ne facem cunoscuti”, a precizat initiatoarea asociatiei Tatiana Rovinari.

 


Cautare