Magazinul celor 13 fermieri locali

In localitatea franceza Touraine, veti gasi un magazin in care 13 fermieri ofera o gama larga de produse agro-alimentare.

Magazinul fermierilor este unul practic deoarece toate produsele foarte bune „de ferma” le gasititi intr-un singur loc. Este un mod de vanzare economica deoarece nu exista nici un intermediar intre consumatori si fermieri. Este un mod de comercializare calitativ superior deoarece se aprovizioneaza constant cu produse proaspete realizate dupa retete traditionale locale, conform unor metode stricte de productie. Magazinul practica eco-responsabilitatea, oferind ocazia consumatorilor sa participe la mentinerea agriculturii locale.

Este, de asemenea un magazin autentic, deoarece la magazin Charette, producatori sunt amabili cu consumatorii, le ureaza bun venit si le ofera sfaturile necesare. Este si o forma de comert ecologic, pentruca transportul de la ferme la magazin se face cu mic efort si consum redus de carburanti. Grupul de fermieri se ocupa cu toate activitatile din magazin, respectiv, cu: aprovizionare, amenajarea produselor in rafturi, taierea si ambalarea produselor, sfaturi, etc. Magazinul cu amanuntul este situat in apropierea liceului agricol Chambray-les-Tours, si ofera elevilor posibilitatea sa invete practic despre managementul si marketingul agricol.

 

 


Cautare