Asociatia GAL Microregiunea Hartibaciu


Grupul de Acţiune Local” a luat nastere in vara anului 2006 si a fost infiintat ca asociatie in mai 2007. Asociatia are in componenta persoane private si firme, biserici si administratii publice, asociatii si pensiuni din Valea Hartibaciului si din imprejurimi.

Pe scurt, din GAL fac parte ti locuitorii cuprinsi intre Teline si Vurpar, intre Salcau si Sasausi, care vor sa se implice în dezvoltarea viitoare a regiunii.

Impreuna vor sa contribuie la dezvoltarea Microregiunii Hartibaciu, care sa protejeze natura deosebita dar sensibila, sa tinem vii traditiile locale, sa ofere vieţii locuitorilor o perspectiva mai buna.
Un obiectiv central al asociatiei este acela de a atrage finantari din fonduri de dezvoltare rurala
(LEADER).

Pe “Hartibaceni”! Ii uneste aceste lucruir si indiferent de limba, credinta sau cultura, traiesc aici.

DATE DE CONTACT:

  • str. Avram Iancu nr. 66

  • 555100 Agnita, judeţul Sibiu, România

  • email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  • Telefon/ Fax 0269-51.00.30

Animare si coordonare

  • pentru comunele Altana, Marpod, Mihaileni, Nocrich, Rosia, Seica Mare, Selimbar, Vurpar: Joachim Cotaru, mobil 0740-95 93 89 şi 0736–62 10 34, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  • pentru orasul Agnita si comunele Bradeni, Barghis, Bruiu, Chirpar, Iacobeni, Merghindeal: Dragos Dragan, mobil 0737-37 22 44, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

IMAGINI VIDEO >>
Cautare