Asociatia Cultivatorilor de fructe si legume din Polonia invitata la Macfrut 2012Macfrut, Salonul International al sectorului fructelor si legumelor (Cesena, Italia) este la Varsovia pentru a invita Asociatiei Cultivatorilor de fructe si legume (PAPP) – la urmatoarea editie Macfrut ce va avea loc in perioda 26-28 septembrie 2012.

 

Salonul MACFRUT este bine cunoscut si apreciat in Polonia, iar profesionistii din domeniu deoresc sa participe in calitate de invitati la acest mare eveniment in domeniul fructelor si legumelor proaspete.

Miroslaw Maliszewski, presedintele asociatie PAPP a subliniat faptul ca sectorul agricol italian are cele mai bune tehnologii in domeniu la nivel mondial. El a subliniat, de asemenea, faptul ca producatorii polonezi sunt dispusi sa invete din experienta acumulata de catre organizatiile de producatori italieni.

Polonia este primul producator de mere din Europa, si deasemenea un lider european in productia de afine.

"Suntem foarte multumit cu misiunea noastra in Polonia - spune Domenico Scarpellini, preşedintele MACFRUT - am primit confirmarea ca asociatai PAPP va participa la eveniment, pentru a aduna informatii detaliate privind pietele, si pentru intalnirile cu profesionistii din domeniu".

In imagine, de la stanga: Enrico Turoni, presedintele consortiuluiCERMAC; Luciano Trentini, Intergrupul pentru Promovarea al Comisiei Europene; Valentina Piraccini, Macfrut Foreign Office, Miroslaw Maliszewski, presedintele Asociatiei (PAPP), Lucjan Zwolak, vice-presedinte al Agentiei Pietelor agricole.

 

 

ARTICOLE SIMILARE:

 

http://gazetadeagricultura.info/targuri-si-expozitii/12651-macfrut-2012-planeta-verde-a-sectorului-de-afaceri-legume-si-fructe.html

 Cautare