Castravetii murati in dieta de slabire

Castravetii murati sunt o sursa excelenta de antioxidanti, iar rolul lor este este acela de lupta impotriva radicalilor liberi prevenind imbatranirea prematura.

Castravetii murati stimuleaza digestia. Sunt o sursa ideala de fibre naturale, care te ajuta sa digeri mai usor anumite mancaruri, mai ales carnea. Castravetii murati preparati in saramura, tin sub control flora intestinala. Acestia au proprietati nutritionale foarte vaste si te ajuta sa lupti impotriva bolilor, iar daca ii mananci regulat, te protejeaza de cancerul de colon. Includerea castravetilor murati in dieta zilnica te ajuta sa slabesti mai repede si mai mult.

Un borcanas de castraveti murati contine doar 9 calorii, ceea ce inseamna ca nu putem depozita grasime in corpul nostru. Dimineata vom consuma cand ne trezim un pahar de apa cu lamaie si frunze de menta. Apoi servim un sandwish dintr-o felie de paine neagra, un castravete murat, si un ou fiert. La gustare luam un iaurt cu 3-4 linguri de cereale si un castravete murat. La pranz un gratar alaturi de doi castraveti murati, iar la cina putem servi o salata din doi cartofi, o jumatate de ceapa, cateva masline, 2-3 castraveti murati si un strop de ulei de masline.

 


Cautare