Gatit in aer liber la ceaun si gratar



Cu  ocazia Zilelor Turiei din judetul Covasna, din perioada 20-21 iunie 2009, va avea loc Concursul Gastronomic International “Gatit in aer liber la ceaun si gratar”.

 

Concursul va incepe pe data de 21 iunie, ora 11, in curtea Primariei comunei Turia, judetul Covasna.

 

La ora 14:00 se va face un bulz de 40 de metri, in amintirea Recordului Mondial, stabilit, aici, anul trecut si care a avut o lungime de 150 de metri.

 

Evenimentul este organizat de ANTREC - filiala Covasna si Primaria Turia, sponsorizat fiind de Poiana Negri. 

 

Concursul va fi pe doua categorii: la ceaun si la gratar. Echipele de concurs vor fi compuse din maxim 4 persoane. Echipa se poate inscrie si pe ambele categorii, care vor fi premiate separat. Organizatorii vor asigura: cazare si masa pentru maxim 4 persoane; cort; masa de lucru; ceaun; apa; foc deschis.

 

Sursa: www.vacantelatara.ro

 


Cautare