Mancare delicioasa la Bocconci



Bocconci este un concept unic de restaurant italian cu mancare delicioasa conform celor mai inalte standarde atat de productie cat si servire.

 

Imbina deasemena servirea in locatii elegant decorate in stilul italian si servirea prin catering la domiciliu sau birou. Bocconci este o franciza de restaurant ce cu siguranta este asteptata de clientii amatori de macare excelenta si servire pe masura.

 

Bocconci ofera o propunere unica de franciza, mai convenabila si mai interesanta decat alte lanturi de restaurante de pe piata: ofera un concept unic pe o piata care este aglomerata cu alte oferte din partea numeroaselor lanturi de restaurante de franciza, costurile de inceput sunt mai scazute decat cele cerute de alti francizori.

 

Unul din aspectele interesante il reprezinta faptul ca restaurantele Bocconci nu necesita o bucatarie standard si angajarea unui personal cu experienta. In vederea pregatirii meniului, compania noastra va organiza periodic cursuri de training gratuite pentru francizatii sai. Este o activitate care poate fi condusa cu usurinta, astfel incat orice persoana care este interesata poate sa intre in acest sistem de franciza, indiferent daca beneficieaza sau nu de experinta de catering.


 

Exista posibilitatea de a alege intre urmatoarele posibilitati de francizare:

1.Restaurantul - Investitia totala: 30.000 Euro+ TVA (mobila si instrumentele necesare afacerii, componente hardware si software); Suprafata medie: 80-120 m2; Autorizatie din partea Autoritatilor Locale pentru Alimentatie si Bauturi Alccoolice.

2.Take away - Investitia totala: 30.000 Euro+ TVA (mobila si instrumentele necesare afacerii, componente hardware si software), Suprafata medie: 40m2, Autorizatie din partea Autoritatilor Locale pentru Alimentatie si Bauturi Alccoolice.

3.Point - Investitia totala: 20.000 Euro+ TVA. Suprafata medie:20m

Taxa franciza: 10.000 Euro+TVA la semnarea contractului. Redevente: 0. Anul lansarii: 1990. Tara de origine: Italia.
 

Numar de locatii in Romania: Nu sunt deschise inca locatii in Romania.
 

Tip de contract: Master Franciza.
 

Durata contract: 10 ani.
 

Profit: Pentru un restaurant de 50-60 de locuri sau pentru unul de Take Away, profitul din vanzari este estimat la 180.000-200.000 Euro.

 

Este esential sa se deschida restaurantul intr-un loc central, accesibil turistilor sau intr-o zona unde sunt situate multe firme, o zona care este centrala si accesibila tuturor.
 

Francizatul va intra intr-o echipa de consultanti bine pregatiti si va avea suportul acestora in activitatile desfasurate inaintea deschiderii restaurantului.


 

Articole similare:

www.franciza.ro/Franciza_Bocconci-24-ad.ashx



Cautare