Catina alba ne face mai silueti si mai frumosi

Dr. Oz a aratat rezultatele unui studiu cu privire la efectul uleiului de catina in mentinerea greutatii corporale indiferent de cat de mult mancam.

In studiul aratat, soarecii care au primit ulei de catina nu au castigat in greutate, chiar daca au fost hraniti cu o dieta foarte bogata in calorii, in timp ce omologii lor care au primit aceiasi hrana dar fara ulei de catina, aproape ca si-au dublat greutatea corporala!

Dr. Oz arata ca aceste boabe mici galbene au fost utilizate de catre chinezi si tibetani de mii de ani pentru a-si mentine starea de sanatate si frumusete. Uleiul de catina a starnit un mare interes in ultimii ani pentru ingrijirea pielii, in lupta impotriva bolilor, pentru efectele antiimbatranire si pentru beneficiile nutritionale. Beneficiile terapeutice au fost cunoscut de mii de ani, dar abia recent au fost studiate extensiv de catre oamenii de stiinta din Vest.

Studiile facute pe soareci au aratat faptul ca uleiul de catina alba impiedica organismul sa stocheze caloriile in exces sub forma de grasime. Se crede ca grasimea Omega 7 din boabele de catina este in mare parte responsabila pentru acest fenomen, dar studiul continua pentru a vedea daca combinatia de grasimi Omega si de alte 190 de ingrediente bioactive din fructele de catina nu produce acest efect remarcabil.

 


Cautare