Cum se bea Apa Kangen?
Apa Kangen, este cea mai buna, sanatoasa si baubila apa ce se poate gasi astazi pe glob.
Apa Kangen, este cea mai buna, sanatoasa si baubila apa ce se poate gasi astazi pe glob.
Pudra de orz verde este potrivita pentru completarea necesarului zilnic de vitamine si minerale.
Frunzele de nuc se utilizeaza impotriva caderii parului dar si pentru a colora discret parul saten.
Apa de legume este o bautura de potolit setea cu efecte videcatoare.
Urda este cea mai dietetica branza, contine cea mai putina grasime si este bogata in saruri minerale.
Frunzele de ceapa verde au rolul de curatire a organismului si sunt recomandate in special primavara.
Ginsengul Siberian (Eleutherococcus Senticocus) este o varietate care se cultiva in Siberia, China, Coreea si Japonia.
Dumnezeu a facut si a prevazut toate alimentele de care urma sa avem nevoie, inainte de a ne naste.
Trebuie sa consumam o varietate cat mai mare de legume, zarzavaturi si radacinoase zilnic.
A trecut aproape sapte ani de la lansarea portalului online www.agriculturae.ro de agricultura ecologica si de produse traditionale.
Scriitorul Mark Twain spunea ca atunci cand gusti pepene verde iti dai seama ca mananci ingeri.
Spre a putea fi folositi in regim de cura, strugurii trebuie sa fie copti, adica sa aiba gust dulce.
Cuprul este capabil sa distruga bacteriile si virusii nedoriti. Este interesant ca medicina ayurvedica stia acest lucru inca de pe vremea cand bacteriile erau o notiune necunoscuta stiintei. Ayurveda recomanda si astazi pastrarea apei de baut in vase de cupru.
Lumina soarelui ajuta sanatatea daca ne expunem cu moderatie.
Scortisoara este o excelenta sursa de fibre si minerale.
Lipsa de miscare creaza probleme, deoarece omul zilelor noastre a devenit comod si se misca foarte putin.
Pentru orice strain in ale bucatarie nu mai exista nici o problema, deoarece scoala de gatit din ferma, rezolva totul.
Functiile Splinei sunt de adaptare, de hranire si de sprijin. Cu cat Splina e mai puternica cu atat se extrage din alimente, mai eficient, substantele necesare pentru nevoile corpului.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.
Bomboane de casa din hrisca pentru bolnavii de ficat, inima si diabet:
Nucsoara da parfum sarbatorilor dar este si benefica sanatatii.
Daca vrem sa slabim nu este bine sa sarim peste micul dejun si nici peste gustarea de mai tarziu.
Ananasul (Ananas comosus) este o planta tropicala comestibila de la care se consuma fructele proaspete, gatite, sub forma de sucuri sau compoturi.
Pudra proteica din seminte de canepa contine peste 50% proteina completa si pe toti cei 8 aminoacizi esentiali, pe care organismul uman ii poate produce.
Varza Kale este o leguma foarte apreciata pentru beneficiile sale pentru sanatate.
Saptamana Verde a oferit si retete de preparate vegetale aflate pe cale de disparitie precum cele pe baza de tamaie si papadie.
Pe la inceputul lunii martie, imediat ce vremea incepe a se incalzi si zapada se topeste, prin paduri apare leurda (ALLIUM URSINUM), cautata de ursii care ies din hibernare, pentru a face o cura de detoxificare, dar si pentru a-si pune sangele in miscare.
Bulgurul functioneaza ca un laxativ uimitor care curata deseurile si toxinele din tractul digestiv.
Drobusorul (Isatis tinctoria) este o planta ierboasa care apartine familiei Brassicaceae.
Expertii de produse Whole Foods Market au identificate 10 tendinte alimentare de top pentru anul 2016.
© Copyright 2018 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev