Alimentatie sanatoasa

Scriitorul Mark Twain spunea ca atunci cand gusti pepene verde iti dai seama ca mananci ingeri.

Ananasul (Ananas comosus) este o planta tropicala comestibila de la care se consuma fructele proaspete, gatite, sub forma de sucuri sau compoturi.

Cuprul este capabil sa distruga bacteriile si virusii nedoriti. Este interesant ca medicina ayurvedica stia acest lucru inca de pe vremea cand bacteriile erau o notiune necunoscuta stiintei. Ayurveda recomanda si astazi pastrarea apei de baut in vase de cupru.

Varza Kale este o leguma foarte apreciata pentru beneficiile sale pentru sanatate.

Scortisoara este o excelenta sursa de fibre si minerale.

Pe la inceputul lunii martie, imediat ce vremea incepe a se incalzi si zapada se topeste, prin paduri apare leurda (ALLIUM URSINUM), cautata de ursii care ies din hibernare, pentru a face o cura de detoxificare, dar si pentru a-si pune sangele in miscare.

Pentru orice strain in ale bucatarie nu mai exista nici o problema, deoarece scoala de gatit din ferma, rezolva totul.

Drobusorul (Isatis tinctoria) este o planta ierboasa care apartine familiei Brassicaceae.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.

Pudra de orz verde este potrivita pentru completarea necesarului zilnic de vitamine si minerale.

Nucsoara da parfum sarbatorilor dar este si benefica sanatatii.

Apa de legume este o bautura de potolit setea cu efecte videcatoare.