Alimentatie sanatoasa

10.11.2017. Condimentele se pastreaza foarte bine in sticle curate, cu otet si ulei.

4.05.2017. Mangoldul este cunoscut si ca sfecla pentru frunze sau sfecla elvetiana.

4.11.2017. Morinda citrifolia, cunoscuta sub numele de noni este un arbore din familia cafelei, Rubiaceae.

30.03.2017. Lintea, una dintre cele mai vechi legume, este bogata in minerale si proteine.

25.10.2017. Prin consumul de fructe si legume stropite cu pesticide, in organismul nostru patrund substante care produc alergii, eczeme, tulburari digestive si chiar cancer. Pentru a ne proteja de acestea trebuie sa consumam alimente certificate ecologic.

24.03.2017. Rozmarinul este secretul vietii lungi din satul Acciaroli, Italia.

16.09.2017. Proteinele formeaza structura materiei vii si le gasim in cea mai mare parte a alimentelor cunoscute. Regimul de alimentatie bazat pe proteine pure trebuie sa fie compus din alimente cat mai apropiate de puritatea proteica. In practica, in afara de albusul de ou, nici un alt aliment nu are o asemena puritate.

23.03.2017. Alimentele vegane si vegetariene sunt cele mai cautate produse la nivel mondial.

22.06.2017. Sanzienele galbene (galium verum), fac parte din flora spontana si sunt raspandite in Europa si Asia.

25.02.2017. Spre bucuria noastra, a tuturor, papadia transforma livezile in fiecare primavara in adevarate covoare de un galben placut.

6.06.2017. Spalari cu sanziene pentru un ten imbatranit.

20.02.2017. Partea cea mai putin daunatoare a unui meniu clasic este untul de arahide.