21.02,2017. Multi oameni incep sa fie preocupati de calitatea mancarii lor si de locul din care aceasta provine.

Dispare moda de a cumpara cea mai ieftina mancare, iar oamenii doresc sa cumpere produse organice. Piata a prins ideea rapid, a oferit multe produse care contin cuvantul „ecologic” in prezentare si a dezvoltat noi „branduri ecologice”. Acum este bine cunoscut ca nu tot ce se anunta drept „eco” este si in realitate obtinut astfel. Iată de ce multi oameni doresc acum sa poata culege ei insisi mancarea lor ecologic, in special daca asta inseamna si petrecerea unei minunate zile in aer liber.

Un sistem de straturi suprainaltate construite corespunzator poate fi un un loc relaxant pentru asa ceva. Culegand mancare pentru ei insisi, vizitatorii se simt legati de natura si se pot convinge singuri de calitatea produsului. Aceasta ofera avantaje suplimentare fermierului: nu mai trebuie sa munceasca pentru a recolta, curata, transporta si depozita produsele. Cum tot ce se culege se si plateste, orice pierdere cauzata de depozitarea produselor nevandute este evitata. Vizitatorii de obicei vor cumpara mai mult decat au intentionat initial, vazand cat de frumos creste totul. Multi oameni au inceput sa produca sucuri si dulceata in casa, chiar daca nu au o gradină proprie. Cum vizitatorii constata ca primesc marfa cu adevarat organica, vor oferi un pret bun.