Seminar pe teme ecologice si turism culinar la Cluj

Cea de-a doua editie a targului de produse traditionale, Rencontres du Patrimoine Alimentaire de Cluj, se va defasura in perioada 8 – 11 octombrie, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj Napoca.

 

Evenimentul va reuni peste 30 de mici producatori si intreprinderi atat din Romania, cat si din strainatate care vor aduce in orasul de pe Somes produse traditionale, precum virsli si cas afumat, miere ecologica, salam frantuzesc de magar sau rata, palinca, gulas sau sarmale.

 

Cei mai apreciati specialisti in domeniu atat din Romania, cat si din Franta si Belgia vor sustine o serie de conferinte si seminarii pe teme ecologice, turism culinar sau management alimentar.

 

Vor fi conferinte, in care producatorii pot afla ce trebuie sa facă pentru a-si certifica ecologic produsele.

 

De asemenea, specialistul francez, Armand Touzanne, va explica doritorilor cum sa reusit ca dintr-o rasa de porc pe cale de disparitie, sa realizeze un produs alimentar de lux”

 


Cautare