Poftiti la Targul BIO la Muzeul Satului Bucuresti


Jurnalul National va invita in acest sfarsit de saptamana la Targul BIO organizat la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Capitala sa redescoperii alimentele si cosmeticele bio, fara chimicale.

 

Din oferta nu lipsesc legumele de sezon, delicioase branzeturi si lactate, paste fainoase, miere, cereale, sucuri de fructe si legume, fructe uscate, ceaiuri si produse din plante medicinale, gemuri, conserve, uleiuri, vinuri, produse din soia, felurite dulciuri si alte bunatati fara E-uri, organisme modificate genetic, pesticide si alte chimicale de sinteza toxice.

 

Din oferta targului nu lipsesc nici produsele de machiaj, cremele, sampoanele, gelurile de dus sau uleiurile de corp eco si nici detergentii.

 

Veti putea degusta, testa si cumpara dupa pofta inimii. Cei peste 25 de producători, comercianti si importatori participanti va asteapta nu numai cu produse sanatoase din belsug, dar si cu multe suprize.

 

Targul BIO va fi deschis vineri, 2 octombrie, sambata, 3 octombrie, si duminica, 4 octombrie, de la ora 10:00 la ora 18:00.

 

Evenimentul este organizat de Jurnalul National, Muzeul National al Satului si Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica "Bio Romania".

 

 

Sursa: www.jurnalul.roCautare