Produse traditionale bio la INDAGRA 2013

In perioada 30.10 – 03.11.2013, ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, cea de-a XVIII-a editie a Targului International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - INDAGRA.

Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania destinata promovarii potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio, cat si a soiurilor de vin romanesti recunoscute international.

Tematica sub care se desfasoara aceasta editie vizeaza reprezentanti din Romania si strainatate din domeniile:

  • Producatori si distribuitori de utilaje agricole, echipamente pentru irigatii

  • Producatori si distribuitori de seminte si material saditor, ingrasaminte, sere si solarii

  • Producatori si distribuitori de echipamente zootehnice, pentru cresterea animalelor si pasarilor, abatorizare

  • Producatori si distribuitori de produse si echipamente in domeniul horticulturii si viticulturii

  • Prestatori de servicii financiare si asigurari

  • Prestatori de servicii de consultanta si formare profesionala in domeniu

  • Proiectare si distributie de software dedicat

Cunoscut fiind faptul ca cele mai bune afaceri sunt cele incheiate prin contact direct, INDAGRA isi propune sa devina timp de cinci zile cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare dintre cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul agricol. De asemenea, fermierii aflati in cautarea de solutii alternative la problemele intampinate in cadrul propriilor exploatatii sau interesati de rase de animale care sa aduca mai mult profit, vor beneficia cu aceasta ocazie de o platforma optima de dezvoltare a afacerilor. In scopul facilitarii dialogului intre participanti, organizatorii, impreuna cu partenerii evenimentului, vor oferi si in acest an un bogat program de evenimente conexe ce va cuprinde concursuri, mese rotunde, demonstratii si prezentari, totul intr-o atmosfera antrenanta ce coincide perfect cu sezonul agricol autumnal 2013.

INDAGRA 2012 in cifre

peste 400 de expozanti, 30.000 mp, 50.000 vizitatori si procentul de companii straine 40%.

Editia anterioara a targului a reunit un numar de 400 de firme expozante care au expus pe o suprafata totala de peste 30.000 mp. Gradul de internationalizare al manifestarii a fost de 40 %, iar numarul de vizitatori care au trecut pragul Centrului Expozitional a fost unul record, de peste 50.000 de persoane.

In urma acestui bilant, INDAGRA a obtinut categoria 1 de acreditare din partea Asociatiei Globale a Industriei de Targuri – UFI, plasand astfel evenimentul pe primele locuri in topul manifestarilor de profil din lume.

 

 


Cautare