Ultima editie a Targului de produse traditionale si ecologice Sibiu



In zilele de 18-19 august 2012, la Sibiu, va avea loc ultima editie a Targului de produse traditionale si ecologice.

Incepand cu data de 8 septembrie, se va inaugura Targul de tara, care va dispune de o bucatarie traditionala si de cateva pavilione unde se va realiza vanzarea produselor traditionale. Manifestarea face parte din proiectul Culinar cult. Valorificarea tezaurului alimentar traditional in procesul dezvoltarii durabile rurale”, realizat de Consiliul General Ille el Villaine Franta si de Consiliul Judetean Sibiu si coordonat de Complexul National Muzeal ASTRA.

La aceasta ultima editie, si-au anuntat participarea 9 producatori, care vor oferi spre vanzare produse apicole, produse din carne (caltabos, lebar, carnati de casa, toba, pastrama), branzeturi (telemea, branza de burduf), prajituri traditionale (dulceturi, gemuri, sirop, turta dulce), tuica, zacusca si paine de casa. De asemenea, va fi gatit la ceaun mamaliga si produse din carne traditionale.

 


Cautare