Targuri, expozitii si conferinte Eco/Bio

Comunitatea ecologica din toata lumea se intalneste in fiecare an la Biofach si Vivaness din Nuremberg.

Love Natural Love Organic este un mare eveniment care dureaza 3 zile si simbolizeaza cele mai bune produse organice de sanatate, frumusete si stil natural de viata.

Vanzarea directa, reprezinta cel mai important canal de vanzare atat pentru consumator cat si pentru fermierul ecologist.

Vizitatorii expozitiei Nordic Organic Food Fair 2014, care are loc intre 26-27 octombrie, la Malmö, Suedia, se vor bucura de preparate culinare ecologice furnizate de peste 150 de producatori organici, din 26 de tari.

Conferinta HIGH NATURE VALUE este un eveniment despre comunitatile rurale, practicile agricole si produsele alimentare din zone cu natura bogata din Romania, precum Transilvania sau Maramures.

Piata ecologica Green Door din Dublin, Irlanda a fost lansata oficial in data de 21 iunie 2014.

La targul de anul acesta, de la Biofach, producatorii s-au concentrat cu precadere asupra produselor de tip "free from".

Expozitia Internationala de produse organice si naturale "Sana'' isi va deschide portile la Bologna, Italia, pe 6 septembrie si va dura pana pe 9 septembrie 2014.

ZIUA STIINTEI, va avea loc pe 13 februarie 2015 la BIOFACH Nuremberg, Germania.

Festivalul Vegetarian din acest an de la Goriza, Italia, a avut loc intre 4 si 6 iulie 2014, in jurul unei frumoase cetati medievale.

Unul dintre cele zece ateliere de lucru de la al 18-a Congres Mondial IFOAM, ce a avut loc, in luna octombrie 2014 la Istanbul, a tratat transparenta, verificarea si integritate lantul de valori organice.

BIOFACH AMERICA LATINA reprezinta o piata de 900 milioane dolari, si pregateste o atmosfera ecologica cupei mondiale FIFA World Cup 2014 din Bazilia.