Mozzarela de bivolita - “TRANSYLVANIAN“

SC. Transilvania Lactate  este o societate comerciala noua dedicata investitiilor pentru dezvoltarea zonelor rurale prin  cresterii bivolitelor in Transilvania.

Produsele din lapte de bivolita au fost foarte bine cunoscute in Romania fiind, de-a lungul timpului, extrem de apreciate. Chiar si in prezent, ele sunt percepute ca fiind sanatoase, naturale si cu un gust delicios. Cu toate acestea, numarul capetelor de bivolita a scazut dramatic in Romania si, ca o consecinta fireasca, aceeasi soarta au avut-o si produsele din laptele de bivolita. Mozzarella produsa din lapte de bivolita este cu mult superioara celei produse din lapte de vaca oferind branzei o textura mai fina, mai moale si o aroma delicioasa. Laptele cel mai proaspat si metodele traditionale de productie sunt elementele folosite pentru a garanta o branza Mozarella de calitatea si cu delicatetea consistentei pe care doar produsele adevarate, fabricate manual, le pot avea. Cea mai buna cale de a te bucura de gustul branzei Mozarella din lapte de bivolita este de a o consuma proaspata, imediat dupa ce este fabricata. Intrucat celelalte tipuri de branza Mozarella sunt importate, de regula ele au o vechime de cateva zile –probabil 5 zile cel putin– inainte de a fi consumata. Iata ce face ca branza noastra Mozarella sa fie atat de speciala – ea este fabricata aici, in Romania, si este mult mai proaspata decat orice alta branza Mozarella din lapte de bivolita pe care o puteti cumpara de pe rafturile magazinelor. Branza Mozarella poate fi consumata ca atare dar este si mai delicioasa daca este inclusa intr-o salata, in compania busuiocului si a rosiilor proaspete; este o branza versatila si poate fi folosita pentru a adauga aroma sa speciala si a imprumuta textura sa fina multor feluri de mancare calda. Branza Mozarella este, acum, disponibila la magazinele specializate in branzeturi si delicatese din zona Brasov.

Mai mult >>

 


Cautare