SOD natural, un extract de orz verde unic in lume

SOD natural, este bogat in substante cu activitate de epurare a radicalilor liberi de oxigen, si brevetata de Institutul Cantacuzino, Bucuresti, in 1989.

Cel mai important efect al SOD-ului natural este cel de contracarare a radicalilor liberi de oxigen, radicali care determina imbatranirea celulara. O alta actiune importanta este capacitatea acestuia de a neutraliza efectele diferitelor tipuri de radiaiii.

In plus, extract total de orz verde contine vitamine si minerale in cantitati semnificative. Prin continutul crescut de oligoelemente (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, cupru), fosfor, aminoacizi esentiali si vitamine, SOD Natural are importante proprietati energizante, fiind recomandat ca fortifiant al organismului in conditii de stres, pentru persoanele care fac efort psihic si fizic intens.

Pentru SOD Natural, se cultiva orz pe o suprafata netratata chimic, in conditii ecologice. Orzul se cultiva toamna si se recolteaza pe la sfarsitul lui aprilie, atunci cand planta atinge 25 de centimetri, inainte de a face primul nod.

Cel mai important avantaj al produsului consta in faptul ca SOD Natural este un produs natural 100%, fara niciun fel de conservant si niciun adaos chimic.


 

OFERTA >>

 


Cautare