Iaurtul Bio de la Olympus este o noutate pe piata din Romania, si este produs la Halchiu, judetul Brasov.
Iaurt bio Olympus este produs in Romania, cu ingrediente 100% locale, pastrand in acelasi timp gustul Olympus. Acesta a obtinut certificarea ecologica din partea Bio Austria, organism de certificare ce a monitorizat atent procesul de fabricatie, producatia ecologica locala si standardele de calitate impuse de catre organismele internationale si nationale in domeniu.
Fermele bio de la care este colectat laptele folosit pentru producerea de iaurt bio Olympus au fost atent selectionate, pe baza regulilor privind sistemul de inspectie si de certificare bio stabilite de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. Aceste ferme functioneaza in circuit inchis specific agriculturii ecologice, folosind sisteme de productie cat mai apropiate posibil de cele existente in mod natural, in stransa legatura cu sanatatea solului, a animalelor si cea a omului.
In afara de de iaurt, fabrica Olympus, din Brasov, mai produce kefir si lapte ecologic.