Produsul bio al lunii mai


Supliment alimentar lichid cu acai Life Impulse

 

Supliment alimentar lichid cu acai - sursa naturala de antioxidanti

 

Suplimentul alimentar lichid cu acai Life Impulse creat de laboratoarele Dynamic Health este un cocktail de antioxidanti bogat in vitamine si minerale:

  • Vitamine (B1, B2, B3, E si C);
  • Minerale (calciu, potasiu si fosfor);
  • Acizi grasi esentiali (omega – 3, omega-6 si omega-9);
  • Aminoacizi esentiali;
  • Proteine;
  • Fibre.

 

Acest supliment este un amestec de suc de acai, afine, zmeura si rodie. Fructele de Acai (Euterpe Oleracea) contin o cantitate de antioxidanti de pana la de 33 de ori mai mare decat strugurii din care se fabrica vinul rosu, care contribuie la intarirea imunitatii organismului si sporesc energia, rezistenta si vitalitatea.

 

Aceste mult pretuite fructe au fost folosite de-a lungul a mii de ani de catre bastinasii regiunii amazoniene pentru a spori energia, rezistenta, vitalitatea si pentru a duce o viata sanatoasa. Palmierii de acai infloresc in padurea tropicala luxurianta din jurul fluviului Amazon. Sinergia solului bogat in substante nutritive si a climatului tropical garanteaza conditii aproape perfecte pentru ca aceste plante sa prospere.

 

Sucul de acai este un supliment ce ajuta la obtinerea sanatatii ideale. In SUA se face referire la el ca la „cel mai bun aliment din lume de incetinire a procesului de imbatranire”.

 

Cand luam in considerare profilul sau nutritional ne putem da seama de ce:

  • Fructele de acai sunt  unele dintre putinele fructe care contin vitaminele antioxidante C si E, acest lucru insemnand ca vor ajuta la protectia pielii impotriva efectelor  provocate de soare sau de poluare.
  • In plus fructele de acai au un profil al acizilor grasi similar cu cel al uleiului de masline, continand 60 % acid oleic, omega - 9 monosaturat, 12 % acid linoleic si acid omega – 6 polisaturat.
  • Acidul oleic ajuta de asemenea membranele celulelor, crescand supletea pielii.
  • Amandoi acizii grasi ajuta la asimilarea vitaminelor A, E si D.

 

Avand in compozitia sa cel mai bun amestec de vitamine si nutrimente, Suplimentul alimentar lichid cu acai este ideal pentru imbunatatirea sistemului imunitar:  ajuta la imbunatatirea claritatii mentale, combaterea imbatranirii premature, cresterea nivelului de energie, imbunatatirea sistemului imunitar,  mentinerea sanatatii inimii, mentinerea nivelului scazut al colesterolului, scaderea simptomelor asociate menopauzei,  refacerea celulara, imbunatatirea functiei sexuale.

 

Comanda acum Suplimentul alimentar lichid cu acai!

www.life-care.ro

 Cautare