Vert Midi, un nou concept de restaurant ecologic

15.12.2017. Intreaga piata agro-alimentare se indreapta spre alimente naturale si sanatoase, iar o masa de pranz, sub noul concept, se poate servi la restaurantul Vert Midi din Paris.

Vert Midi este un restaurant inovator inspirat de Bento-ul traditional japonez, unde mancarea ecologica este adaptat pentru orice meniu. Cand e vremea pranzul, clientii se grabesc, deoarece Vert Midi dezvaluie noul concept de fast-food, care combina in mod sanatos, produsele proaspete, de sezon oferite in boluri comestibile, ce nu mai lasa resturi pe masa.

Musafirii sunt invitati sa creeze la comanda salata lor preferata dulce sau cu cimbru intr-un décor linistit, familiar, aranjat cu mobiler din lemn refolosit si cu plante verzi. Produsele folosite sunt de la cafea, ciocolata sau ceai bio, la legumele si fructele oferite de agricultura ecologica. Totul este pregatit zilnic sub forma de sucuri proaspete, deserturi, salate, supe si alte preparate.

Vert Midi a fost creat in 2007 de catre Marie si sotul ei Menajovsky Yves Poirier care doresc sa dezvolte noul concept de "a manca bine" in doua restaurante din Paris deschise zilnic intre orele 7.30-16.00 la urmatoarele adrese: 1, rue Saint Marc - 75002 Paris (Metro Piata / Grands Boulevards); 9, rue aux Ours – 75003 (Metro Rambuteau / Etienne Marcel)

 

 


Cautare