Magazinul BIOCOOP Sibiu

Magazinul BIOCOOP, deschis la Sibiu, reprezinta un model de comercializare a produselor din gospodariile ecologice certificate.

Piata produselor ecologice sau traditionale este o piata in formare in tara noastra preponderent agrara. Actiunile de informare si constientizare a populatiei asupra consumului alimentar responsabil contribuie la valorificarea acestui potential. Cooperativa Biocoop reprezinta o structură democratica de sprijinire a taranul roman. Biocoop este o platforma de valorificare prin care taranii producatori bio pot obtine valoare adaugata prin vanzarea directa a produselor agricole.

Mica cooperativa este cunoscuta peste hotare si datorita ghidurile turistice in limba germana care promoveaza produsele biogospodarilor. Prin magazinul BIOCOOP Sibiu, sunt comercializate produse traditionale, bio, fara aditivi si adausuri.

Domnul Willy Schuster, unul dintre membrii fondatori afirma ca lipsa produselor agricole traditionale de pe piata din Sibiu si lipsa pietei de desfacere a produselor din gospodariile traditionale, la determinat sa-si formeze singur consumatorii, alaturi de ceilalti membri. Livrarile se face la magazin de catre cooperatori pe baza de borderou. Adresa cooperativei BIOCOOP Sibiu: strada Avram Iancu numarul 11, Sibiu, judetul Sibiu. Telefon: 0269 862 206, mobil: 0752108184, fax: 0269 862 206

 

 


Cautare