Steve Pincus si Beth Kazmar din Evansville, Wiscontin, au fost declarati fermieri anului la a 27 Conferinta anuala de agricultura ecologica din SUA.

Acesti fermieri certificati ecologici sunt cunoscuti pentru cultivarea celor mai dulci morcovi. Ei mai sunt faimosi pentru pepenii verzi si ardeii grasii de un rosu aprins.

Cuplu de fermieri practica de 40 de ani agricultura ecologica si isi impcheteaza saptamanal 500 de cutii pentru clientii lor care sunt membrii asociatiei CSA de sprijin al fermierilor ecologisti. Ciclul lor de livrari este de 24 de saptamani, incepand din luna mai si pana la sfarsitul lunii noiembrie. Fermierii pun la dispozitia consumatorilor inscrisi in program, numeroase retete pentru gatit. Cutiile de legume expediate membrilor CSA sunt disponibile, joi in Fitchburg, Madison, McFarland, Middleton, Oregon si in magazinul fermei, situat in apropiere de Evansville. Vineri fac livrari in localitatile Janesville, Brookfield, Mequon, Milwaukee si Wauwatosa.

Fermierii Steve si Beth ofera clientilor un buletin saptamanal de stiri, unde sunt communicate evenimentele pe care le organizeaza in ferma precum: vizite cu copii, petrecerea dovlecului, culesul de capsuni, etc. Clientii sunt incantati de programele oferite, de faptul ca pot manca pe saturate pe timpul vizitei, sau de calitatea deosebita a legumelor atat de delicioase, pe care le primesc saptamanal.