INCDBA IBA Bucuresti organizeaza - Cursuri de pregatire profesionala pentru laboranti si tehnicieni

In industria de morarit-panificatie:

  • Instruiri privind calitatea cerealelor (indici tehnologici de prelucrare cereale: umiditate, masa hectolitrica, continut gluten umed, indice deformare, indice de cadere, continut de proteina, indice Zeleny); aparatura, metode de analiza standardizate.

  • Instruiri privind insusirile tehnologice si reologice ale materiilor prime pentru panificatie (gluten umed si uscat, indice deformare, indice de cadere, proprietati reologice: alveograma, farinograma, extensograma); echipamente, metode de analiza.

In industria alimentara:

  • Instruiri privind calitatea materiilor prime utilizate in industria alimentara; metode de analiza, echipamente utilizate.

  • Instruiri privind calitatea nutritionala a produselor agroalimentare; etichetare nutritionala.

Durata cursului - 5 zile: pregatire teoretica si practica.

Participantii vor primi diploma de atestare.

Cost: 300 euro/persoana (fara TVA); echipe de minim 5 persoane.

Persoana de contact: Marta Zachia – email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel. 0756 069 057.

 

 

Sursa: http://www.bioresurse.ro