Controlul ecologic UE in Romania
Directia Generala pentru Sanatate si Siguranța Alimentară din UE a inspectat sistemul de control ecologic al Romaniei in luna 2018.
Directia Generala pentru Sanatate si Siguranța Alimentară din UE a inspectat sistemul de control ecologic al Romaniei in luna 2018.
ASOCIATIA OPERATORILOR DIN AGRICULTURA ECOLOGICA BIO – ROMANIA, a organizat o conferinta in vederea certificarii produselor kosher, la care sunt invitati reprezentantii firmei OK KOSHER CERTIFICATION – una din cele mai prestigioase in plan mondial.
Bas de Groot este un tanar fermier olandez pasionat de agricultura ecologica si de gustul laptelui de vaca.
Reguli generale pentru o sedinta de degustare a branzeturilor.
24.01.2018. Sectorul agroalimentar este al doilea sector economic ca marime din UE, cu un numar de 48 de milioane de angajati si cu o contributie anuala de 750 de miliarde de euro la economia UE.
10.01.2018. Campania promotionala pentru cea mai cunoscuta eticheta de origine elvetiana incepe cu o noua revendicare.
Organismul de inspectie si certificare acreditat de catre MADR (Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale) desfasoara inspectii si elibereaza certificate pentru producatorii agricoli ecologici.
Ecocert este un organism de inspectie si certificare care isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardul international ISO Ghid 65 (EN 45011).
Prima editie a Concursului National de Ape Minerale (CNAM) 2013 s-a desfasurat I ziua de 22 noiembrie, la Centrul Aroma din Corbeanca.
Produsele alimentare din majoritatea supermarketurilor britanice sunt supuse unei etichetari care respecta cele trei culori ale semaforului – verde, galben, rosu – in functie de cat de bune sunt pentru sanatate.
OFICIUL NATIONAL AL PRODUSELOR TRADITIONALE SI ECOLOGICE ROMANESTI.
In data de 2 noiembrie 2013, secretarul de stat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Achim Irimescu, a participat la seminarul intitulat „Produsul Traditional Romanesc in contextul schemelor de calitate europene D.O.P., I.G.P., S.T.G.”, desfasurat in sala Brancusi a Complexului Expozitional ROMEXPO – Bucuresti, eveniment integrat Targului INDAGRA 2013.
Stocarea vinului necesita conditii de mediu (temperatura, lumina, vibratii, ventilatie si umiditate ) constante si controlate.
Conceptul de siguranta alimentara include toate categoriile de alimente destinate omului si animalelor.
Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, este o instiutie publica, cu personalitate juridica, care functioneaza in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, finantata integral de la bugetul de stat. Sediul Oficiului National este in municipiul Brasov, str. Michel Weiss nr. 22, judetul Brasov, in sediul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Judetului Brasov.
© Copyright 2019 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev