Servetele naturale pentru restaurante ecologice

Conform cercetarilor brandului Tork, rezulta ca 55% dintre clienti prefera unitati gastronomice si restaurante sustenabile, inclusiv pentru calitatea echipamentului utilizat.

Pe langa alimentele achizitionate din surse responsabile, in special cele ecologice, serviciile suplimentare si calitatea echipamentului utilizat influenteaza impresia cu privire la restaurantul vizitat. Chiar si detaliile mici, sunt importante, cum ar fi aspectul mesei. Daca completam felurile de mancare cu servetele naturale Tork, restaurantul poate deveni in mod garantat mai ecologic.

Cu servetele naturale se reduce amprenta ecologica deoarece nu se mai adauga inalbitor sau vopsea; sunt biodegradabile, compostabile (EN 13432); sunt fabricate din material de baza reciclat 100%, provenit din silvicultura responsabila; dispune de certificat FSC si etichetă ecologică UE; este disponibil in carton reciclat, realizat in ambalaj de 85% din trestie de zahar.

Se poate observa ca sunt alese, daca pretul este asemanator, produsele preponderent ecologice. Generatia tanara este mai constienta in acest sens, ceea ce influenteaza si obiceiurile lor de consum. Pentru restaurantele ecologice, exista posibilitatea de a evidentia unicitatea acestora, prin imprimarea pe servetele.


 

 

 

 

 

 


 


Cautare