Timp de secole, in satele din Burgos se face un sangerete picant din ceapa, orez, sange, grasime, piper, boia si anason.

Read More

Indicatia geografica protejata „Capón de Vilalba”, Spania, se refera la carnea obtinuta de la masculii din specia Gallus domesticus care au fost castrati chirurgical inainte de atingerea maturitatii sexuale.

Read More

„Salchichon de Vic” este un carnat traditional din Catalonia obtinut din carne de porc macra, grasime, zahar, sare si piper, acestea fiind singurele condimente. Carnea este tocata, macerata, invelita in membrana si apoi maturata.

Read More

10.02.2018. „CEREZAS DE LA MONTANA DE ALICANTE”, din Spania sunt soiuri de cirese protejate prin indicatia geografica protejata.

Read More

26.01.2017. Septelul de bovine care furniza carnea de Salamanca, cu indicatie geografica protejata este obtinut de la femelele reproducatoare din rasa Morucha.

Read More

21.01.2018. Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.

Read More

2.01.2018. Festivalul din Tenerife (Spania) incepe in data de 12 ianuarie 2018.

Read More

27.12.2017. Denumirea „Polvorones de Estepa” IGP, Spania, se utilizeaza in mod traditional pentru a desemna un tip de dulciuri de Craciun fabricat in Estepa.

Read More

15.11.2017.  „Salchichón de Vic” (Llonganissa de Vic) este un carnat traditional din Catalonia, Spania.

Read More

Tortas de Aceite de Castilleja de la Cuesta este o specialitate traditionala garantata din Spania.

Read More

Zikiro reprezinta un fel principal de mancare intalnit in Tara Bascilor (Spania), dar si in sudul Frantei.

Read More

Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.

Read More

Carnea de vita Vacuno del Pais Vasco (Euskal Okela), Spania, este apreciata pentru aroma, finetea, si suculenta ei, deoarece, vitele sunt crescute in trashumanta, pe pasune, in aer liber, tot timpul anului.

Read More

Vinul de Rioja este unul ferm si un pic auster ce benificiaza de o profunzime spectaculoasa, cu arome de pruna, lemn dulce, tutun si minerale.

Read More

Miel de Liébana”, DOP, Spania, este un produs alimentar, fabricat de albinele melifere din nectarul florilor sau din secretiile provenite din partile vii ale plantelor care cresc in ecosistemele din Liébana.

Read More

 Branza "San Simon da Costa" DOP, Spania este obtinuta din lapte de vaca cu urmatoarele caracteristici:

Read More

Oli de L’Empordà este un ulei de masline extravirgin, din Spania, protejat DOP din luna martie 2015.

Read More

Migdale „ALMENDRA DE MALLORCA”, Spania, sunt protejate IGP, din luna martie 2014.

Read More

In Spania, in localitatea Jerez de langa Cadiz, se produc struguri albi, sarutati de soare, care dau unul dintre cele mai tari vinuri ale lumii: Xeres sau Sherry (cu peste 50% mai mult alcool decat celelalte vinuri).

Read More

Indicatia geografica protejata „Plátano de Canarias” se refera la bananele din varietatea Cavendish, soiul Musa acuminata Colla (AAA), cultivate in Insulele Canare pentru a fi consumate în stare proaspata, dupa conditionare si ambalare.

Read More


Read More


Read More

Cautare