Western Camp Resort

Western Camp Resort, conceput pentru a arata ca un sat clasic din vestul american, este situat in pitorescul Zator, Polonia.

Satul de vacanța poate gazdui aproape 600 de persoane in camere confortabile, cu aer condiționat, tip corturi indieni si carute cowboy, si este situat aproape de Energylandia, cel mai mare parc de distractii din Polonia. În sat puteti pescui, viziona filme intr-un cinema in aer liber sau puteti petrece timpul în jurul focului. Pentru doritorii de sport sunt terenuri moderne de fotbal, volei, precum si locuri de joaca unice. Dupa o zi plina de emotie, va puteti odihni intr-o zona de relaxare pregatita special cu sezlonguri si hamace.

Aranjamentul in carute clasice de pioneri sunt exact ca cele pe care le-am putut vedea in Vestul Salbatic. Designul carutelor se potriveste perfect cu stilul intregului sat, iar echipamentul lor confortabil satisface nevoile chiar si ale celor mai pretentiosi oaspeti. De asemenea, fiecare noapte petrecuta intr-un cort clasic indian va fi plina de experienta extraordinara si momente de neuitat. In plus, toaletele si instalatiile de spalare sunt disponibile pentru toti oaspetii care stau in vagoane si corturi si sunt adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilitati.

 

 


Cautare